Over B&B De Roode Leeuw

De B&B biedt twee mooie kamers op de eerste verdieping; een grote 3-pers. kamer en een comfortabele 2-pers. kamer. De kamers beschikken over luxe boxspringbedden die zowel als eenpersoonsbedden als grote Kingsize bedden kunnen worden opgemaakt. Verder hebben de kamers TV, WIFI, koffie-en thee faciliteiten en een kaptafel met föhn. Beide kamers hebben uitzicht over het historische Loveren met oa. het huis met de twee nationaliteiten. 

De kamers delen een grote badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en toilet. Handdoeken zijn aanwezig alsmede toiletartikelen zoals shampoo, zeepjes, bodylotion etc. Het ontbijt is niet inbegrepen en uitsluitend op aanvraag en in overleg mogelijk. Tijdens uw verblijf kunt u gebruikmaken van de gezellige gemeenschappelijke tuin met diverse zitjes en een zgn. "Cave" met koelkast, houtkachel en een keuken met simpel elektrisch kookplaatje (2 pitjes), een broodrooster en koffiezet apparaat.  In deze "Cave" kunt u zelf uw ontbijt (of andere maaltijden) bereiden maar houdt u er rekening mee dat dit een onverwarmde ruimte is. In de tuin is tevens een ruime garage voor fietsen en/of motoren en de B&B beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid (op eigen terrein of op zeer korte loopafstand).

Uw gastheer en gastvrouw zijn Danis en Linda en zij runnen de B&B met de welbekende Brabantse gastvrijheid en gemoedelijkheid. Mocht u wensen of vragen hebben dan kunt u altijd bij hen terecht of deze vooraf stellen via het contactformulier => . Onze B&B is zeer geschikt voor kleine groepen motorrijders en op aanvraag bieden wij speciale motor arrangementen inclusief overnachting, ontbijt, diners en drank. Voor het aanbod kunt u kijken op =>

Houdt u er rekening mee dat de B&B gevestigd is in een pand (Rijksmonument) uit 1615 en er veel trappen en afstapjes zijn. Ook tussen de kamers en de gezamenlijke badkamer liggen diverse afstapjes en de kamers zelf beschikken niet over een wastafel of apart toilet. De B&B is hierdoor niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit of voor kinderen onder 12 jaar.